Forces de la campanya

No hi ha creença, per insensata que sigui, que no 

reuneixi adeptes fidels que la defensin fins a la mort.

-Isaac Asimov

Diverses forces s’enfronten pel control del sistema Todaus, fet que només pot significar una cosa: guerra.

Però qui hi ha darrere d’aquestes forces? Descobriu-ho a continuació.

Amatok, Autarca dels Ynnari (Alan Andrés) – violeta

Quinto Fulvio, Capità dels Ultramarines (Pau Garcia) – blau

Eric Morkai, Senyor Llop (Enric Montia) – gris Llops Espacials

Germà Bibliotecari Virgilio, dels Blood Angels (Jordi Aguilar) – daurat

Praetor, Capità dels Ultramarines (Joan Rius) – taronja

Praetor és un antic Tribú de la Legió XIII (l’equivalent a un capità) que participà en la batalla d’Ultramar, on defensaven el planeta de les ordes de la Legió XVII (Word Bearers). Allí presencià la batalla del Macragge’s Honour contra l’Infidus Imperator… Després de la desaparició de la nau Ultramarine, participà en la seva recerca envoltat dels seus fidels companys. Fa poc la capritxosa disformitat l’ha tornat a l’Imperi, d’on ha estat absent durant mil·lennis combatent l’heretgia. Ara es retroba a un primarca afeblit després de 10.000 anys d’estasi i un munt d’heretges i xenos als quals combatir… I Guilliman, en reconeixement als seus esforços i mèrits li encarrega la defensa d’aquest sector clau. La seva armadura Cataphractii ja sigut adequadament reparada i actualitzada pels magi de l’Adeptus Mechanicus i està llesta per a portar la Justícia de l’Emperador on sigui precisa.

Aenarion, Autarca Aeldari (Carles Barbarà) – groc

Azat Serik, Lord Comissari (David Alcoz) – gris

Descendent de família de tradició militar, tots els seus avantpassats han format part dels estats majors des de temps de la gloriosa Croada de Macharius. De petit va ser criat a la Schola Progenium de Terra mentre el seu pare prenia part en campanyes al Segmentum Pacificus. Aquest fet el va marcar com a individu fred i solitari, i sumat al fet de ser un líder per condició pròpia, ha provocat que la seva escalada dins dels escalafons de la Guàrdia l’hagin dut a formar part de l’estat major, supervisant, dirigint i prenent part si era necessari en importants tasques en nom de l’Emperador.

Actualment, en la seva dedicació per l’Emperador i la humanitat, se’l pot trobar allà on més es pot necessitar la paraula del Emperador, sovint transmesa mitjançant les experiències recollides del Lord Comandant Solar Macharius i fetes arribar directament de la seva veu i ordre a les tropes emplaçades a la primera línia del front de batalla.

Dominus Marianus (Madriano Hedrosa) – verd

Zegura, Kaudillo Orko (Juan Segura) – beix

(Joan Vilaró) – vermell

(Pau Maeso) – negre

(Edgar López) – blanc