Black Powder. Nova partida!

El grup de wargames ha muntat un gran escenari per provar el reglament de Black Powder en les guerres índies.

Josep ens comenta la sessió: “Vam jugar un escenari de les guerres Franco-índies. Per una banda, Francesos, canadencs i indis com atacants, comandants per l’Albert i el Raül i per l’altre, Britànics i milícies provincials de les colònies americanes com a defensors, comandants pel Jordi i pel Josep.
Vam escollir el reglament Black Powder que és molt àgil i molt adient per aquest tipus de partides. Era la primera vegada que el jugàvem amb aquest reglament a aquest període i això va fer que haguéssim de mirar-lo més del compte, però, tot i això, vàrem acabar la partida en unes 4 hores. La victòria va ser finalment pel bàndol Franco-indi, que varen assolir la major part dels objectius malgrat la dura oposició britànica.
En resum ens ho vam passar molt bé!”

Jordi: “Hem testejat el reglament de Black Powder per les guerres índies i es molt “resulton” perquè et permet fer escenaris de 1000 a 1500 homes per bàndol, que Muskets&Tomahwaks no et permet.
Reglament senzill, molt fàcil d’entrar i que permet representar enfrontaments entre el 1700 al 1900 a nivell divisional”.

Raül: “Gran partida a 2 jugadors per bàndol. Hem jugat el raid de “fort ligonier” que surt al reglament de Black Powder. Els francesos han acabat prenent la majoria d’objectius, però els britànics han aconseguit evitar que destruïssin el campament i capturessin l’artilleria”.

Escenari jugat