Normativa Lliga

REGLES

La lliga 2018 de Blood Bowl de la Torre de Daus de Sabadell es juga amb les regles oficials de Games Workshop. En el cas que el vostre equip no estigui encara en el llistat d’equips vàlids es podran agafar els rosters de CRAP (LRB6).

Aquests documents es poden aconseguir de la zona de descàrregues de la web de la Torre de Daus. Les úniques variacions que s’aplicaran a les regles són les següents:

  • A tots els partits (inclosa la gran final) es podran utilitzar tots els incentius, incloent el mag i les cartes especials (caldrà que l’entrenador que les vulgui fer servir porti unes cartes de poker, corresponents per les baralles que vulgui utilitzar).
  • La fase de contractació de jugadors, equip tècnic i/o independents (en cas d’equips amb menys de 11 jugadors disponibles) es podrà realitzar a l’inici del següent partit. En cas que sigui necessari, es pot escriure en un paper cada fase per tal que la seva resolució sigui simultània per als 2 entrenadors.
  • No s’aplicaran els “procediments il·legals”.
  • En cas que un equip tingui més de 11 jugadors al camp, es tirarà a l’atzar quins jugadors es retiren i es col·locaran a la banqueta. Si un dels jugadors retirats portava la pilota aquesta rebotarà 1 casella des de la seva posició (i es produirà un canvi de torn si es tracta d’un jugador de l’equip actiu).
  • En qualsevol moment un entrenador podrà utilitzar els daus del contrari per realitzar les seves tirades. Es pot acordar entre els entrenadors d’utilitzar un únic joc de daus per fer totes les tirades del partit.

FORMAT

Lliga regular

La lliga estarà separada en dues conferèncias, els jugadors s’assignaran a conferencies al atzar.

Entre els mesos d’octubre i març es juga una temporada regular de calendari fix. De desitjar-ho i ser possible, per estar els dos equips al dia, es poden avançar jornades de cara a agilitzar el calendari.

En cas de que un partit no es jugui al termini del més sense avisar els comissaris, el resultat serà 0-0.

Play offs

Al final de la temporada regular, els 4 millors jugadors de cada conferència s’emparellaran per jugar unes playoff eliminatories en el qual es determinarà el guanyador absolut de la lliga.

Els emparellaments es faran aixi: 1A vs 4B, 3A vs 2B, 2A vs 3B, 4A vs 1B.

Durant els Play off tots els jugadors lesionats per al proper encontre (LPPE) sortiran de la convalescència i comptaran a la valoració de l’equip. Ningú es vol perdre un esdeveniment com aquest!

EQUIPS

A l’inici de la lliga cada entrenador disposarà  de 1.000.000 monedes d’or per confeccionar l’equip.

Es podrà escollir qualsevol de les 21 races oficials o de les 3 races addicionals del LRB6 (Pacte del Caos, Slann i Underwold). Qualsevol quantitat d’or que no es gasti quedarà a la tresoreria del club i podrà ser gastada més endavant.

En qualsevol moment de la competició un entrenador podrà resetejar el seu equip, inclòs canviar de raça (canvi de raça només un cop per campionat, notificant al contrincant i als comisaris), conservant la seva classificació.

ORGANITZACIÓ DELS PARTITS

Es pot utilitzar qualsevol mitjà per contactar amb els altres entrenadors i quedar per jugar.

Un cop jugat el partit el guanyador serà el responsable de pujar l’acta al excel de control.

Es pot quedar per jugar allà on vagi millor, però el lloc oficial és el Club de la Torre de Daus (sempre que un dels jugadors sigui soci per disposar de la clau 😉 ), al carrer de Moratín núm. 64 de Sabadell.

 

El preu de la inscripció es de 10 €