La massa que ho devorava tot! Arkham horror LCG.

Òscar, investigador del club ens explica la gran trobada feta ahir: “El passat dissabte es celebrava a Granollers la fira Jugarxjugar i, dins de les diferents activitats programades, “El mito del caos” organitzava una partida multijugador d’Arkham Horror LCG: “La masa que lo devoraba todo”. Finalment, van trobar-se més de 70 jugadors i jugadores al Centre cultural Roca Umbert de Granollers, amb 4 integrants del club Torre de Daus: el Carlos, l’Edgar, l’Òscar i el Roger.

En el joc que recordem que és cooperatiu, cada taula aporta les seves pistes per resoldre i fer avançar l’acte, aporta les ferides realitzades a l’enemic comú, que en aquest cas és una enorme massa vinguda de l’espai que absorbeix cartes, la llum (i calia jugar a les fosques), capacitats intel·lectuals o fins i tot, l’ànima del Carlos…
La nostra taula portava unes baralles de cartes bastant afinades, amb 3 supervivents: el fotògraf del Roger, la bombera-cartera de l’Edgar, el rodamon del Carlos i un guardià, el repartidor de tortes de l’Òscar de forma que en cada torn vam enviar força pistes al pot comú i quan es podia pegar a la massa, maximitzar l’eficàcia de les ferides a la criatura mocosa verda mitjançant una web-App que va posar disponible l’organització. “El mito del caos” també va publicar una mini-expansió de cartes amb debilitats temàtiques que van entregar a tots els jugadors i que calia incorporar a les baralles. La veritat que va resultar en una interessant manera de jugar a aquest magnífic LCG capaç de sorprendre amb la creativitat dels dissenyadors per a canviar les mecàniques i sorprendre els jugadors amb grans dosis d’immersió rolera en el món d’H. P. Lovecraft. L’equip d’investigadors de la torre de daus van tornar amb la satisfacció de la victòria contra la massa que ho devorava tot (amb un parell de petits records fossilitzats de la massa) i amb ganes d’iniciar una nova campanya aviat i, qui sap, si organitzar una versió reduïda de la partida multijugador al nostre club…”