Recordem el que vam fer el cap de setmana passat per animar el següent

El cap de setmana després de San Valentí va veure molt amor al club! Amor pels jocs de taula, amor pels wargames i amor fraternal entre els nostres socis. Ha estat una coincidencia ja que el dia dels enamorats a Catalunya és i segueix sent el dia de Sant Jordi. Com és la vida, eh?

A la sala Normandia, els jugadors d’històric estaven allà amagats sense molestar a ningú jugant a tres jocs diferents enfocats en la Segona Guerra Mundial. Bolt Action, Road to Bastogne i FoW v4.

En la partida de cartonets, el president s’enfrontava al Rodrigo. Adivineu qui porta els alemanys? A la taula de Bolt Action es van necessitar fins a dos Alarcón per defensar un pont del gloriòs exèrcit roig, el mateix exèrcit que quan comandat per l’Enric a FoW v4 va ser massacrat jugant contra el Jordi Aguilar.

Però els jugador d’històrics no es van quedar tancats a al seu raconet. Van tenir la poca vergonya de seguir agafant sales del club. El Roger i el Josep Maria van substituir el soroll de botzines per el rugit de motors jugant al Undaunted a la sala Mecatol Rex i en Xavi estava ensenyant al Jordi Carreres i al Joan Arís a jugar a Saga a la sala Borde Exterior on també hi havia partida del Señor de los Anillos on el Mariano va passar per sobre del pobre Joan Vilaró.

Mentrestant, el sector de jocs de taula no para i La Cantina de Mos Eisley està plena de jugadors a totes hores! Us passem fotos d’alguna de les partides i una crònica de la partida d’Arkham.

Boston, 1927

   Debido a los recientes rumores y el  caos en que la ciudad se ha sumido,  8 investigadores se reúnen en la ciudad.  Criaturas extrañas y , asesinatos sin resolver  conducen a una investigación a través de horrores inimaginables y un plan oculto.

 Durante el día las pesquisas fluyen con velocidad y empiezan a vislumbrar una serie de trazos que conducen a algo que no puede ser posible ... Pero con la caída de la noche , todo se confirma de repente....

 Los vampiros asolan la ciudad, criaturas de la noche sedientas de sangre asaltan a los investigadores, huevos palpitantes de extraño color rojo surgen por la ciudad, seres poderosos que parecen dirigir a los demás asedian a los investigadores , pero todos ellos muerden el polvo uno a uno... mientras un leve remanso de paz parece anticipar que la ciudad podría salvarse...


 Pero un horrible aullido acaba con esa posibilidad, de manera rápida.  Algo gigantesco levanta sus alas y hace temblar toda la noche. El ser y toda su prole asaltan a los investigadores que se defienden como pueden. A pesar de los arduos intentos, el tiempo se acaba y los investigadores se retiran malheridos al amanecer, desolados por los horrores sufridos y el rastro de destrucción que dejan  en la ciudad.  A pesar de todo, tienen la convicción y el compromiso de volver a la ciudad a destruir el mal que la asola. “

Vam tenir també una interessant partida al John Company que ensenya les “bondats” del sistema capitalista. El David ens ha fet una petita crònica i ens ha passat unes fotos.

Tarda llarga i dura. Després de que dimecres tinguéssim un joc lleuger com el Príncipes de Florencia, la tarda de dissabte la vam passar amb el John Company, un joc dur però molt divertit, ja que les regles van més enllà del joc i permet negociar obertament amb la resta de jugadors. Cal treure el màxim benefici personal tot intentant no portar l’empresa a quebrar. Tot es va decidir a la última ronda on les lleis i les jubilacions dels empleats de l’empresa van fer canviar de sobte tota la puntuació final.