10 jocs de taula més!

Continua la febre dels jocs de taula al club. Aquí teniu deu jocs més jugats en les últimes dues setmanes:

1. Caylus. Comentaris del David: “Ens apleguem 5 jugadors per ser els reis de la vila medieval de Caylus, França. Malgrat la jugada inicial de Katia fent que el prebost deixés sense accions els altres aspirants, una maledicció va recaure al regne, deixant-lo cada torn sense els recursos necessaris per al seu desenvolupament. Sergio va ser qui més bon profit va treure dels escassos recursos acabant amb una construcció de mèrit, Edgar i Jessi van decidir acaparar or i David va optar pel negoci de la tela. Els 5 jugadors van empobrir tant el regne que no es va arribar ni a la meitat de la puntuació que el taulell permet. Resultat final: 47 David, 43 Edgar, 39 Katia, 37 Sergio i 28 Xessi”.

2. Barrage. Un joc del 2019 que ja ocupa la posició 34 a la BGG.

3. Scythe. Un eurogame amagat sota estètica d’un joc d’estrategia? Fins i tot el Roger el juga i guanya.

4. Pax Renaissance. Continuen les partides cada 15 dies! Als jugadors els hi encanta explicar la partida amb tota mena de detalls…

5. Bloodborne. Posició 775 a la BGG. Joc que tenim al club amb diferents expansions.

6. Messina 1347. “La pesta arriba a la ciutat de Messina, Itàlia. Les rates amenacen d’escampar-se per tota la ciutat mentre els jugadors es mouen pels carrers intentant construir tallers i hospitals amb l’ajut d’enginyers, treballadors i… monges!!! Les flames van devorar tot allò que es contagiava. Una bona visió de Katia per avançar en un track, va donar-li accions extres en cada torn, mentre Edgar intentava superar-la a força de repoblar els barris de Messina. Mentre que David guanyava punts passivament torn rere torn. Finalment la victòria se la va endur Katia, seguit de David i Edgar. I de rates, no se’n va veure ni una”, explica el David.

7. Arkham horror. Comentaris de l’Òscar a la partida: “De momento hemos rejugado prologo y la primera aventura. Por suerte no recordaba nada de lo que habíamos hecho y ayer nos salió todo perfecto. No llegamos a avanzar del primer acto y en cambio hicimos todo el plan. Nos pasaron cosas impensables como que el que tenía que pegar, con 6 de ✊, apareció en un área en que se investigaba con puño, nos pusimos maldiciones que nunca nos afectaron porque se activaban con apoyos que tuvieran acción tipo flecha: ➡️, …”.

8. Age of Steam. Un clàssic de Martin Wallace. Versió deluxe del 2002.

9. Carnegie. En busca del somni americà. Filantropia, especulació, progrés…

10. Undaunted Normandy. Un clàssic del club a dos jugadors. A l’espera que surti el nou Undaunted Leningrad per do it games.

I per finalitzar us deixem una imatge amb les últimes novetats de jocs de taula:

Barrage, Twilight Struggle i extres d’Eclipse.