Calor, amics, begudes i jocs!

Us deixem amb diferents imatges de taules de joc. El club continua actiu, nous jocs entren, socis que preparen les lligues del 2022-23…

0) Partida a Anachrony. Sergio ens explica la partida que va guanyar: “Me gustaría decir de que va, pero lo he jugado, ganado y no me he enterado. Sé que estás en la tierra, que hubo una explosión catastrófica de la que se están recuperando. Se han formado diferentes facciones, pero entonces del futuro llega una señal que informa que llega un nuevo meteorito. Cada facción debe desarrollarse todo lo que pueda antes de que llegue el nuevo metorito y salvar a todo el que se pueda. Es un juego de gestión de acciones y workers”. En la BGG ocupa la posició 46, amb una valoració mitjana de 8,1.

1) Partida a Die Marcher. Diuen les males veus que han intentat comprar tots els mitjans de comunicació per embrutar la imatge del president que casualment ha guanyat la partida. Puntuació de 7.6 a la BGG i ocupa la posició 337 a la llista general.

2) Partida Ciudad de ladrones. Diuen els jugadors que es nota que és un joc que ja té molts anys i li falten mecàniques més modernes. És un joc semicooperatiu amb minis pintades. Un equip de lladres que han d’escapar dels agents de l’ordre. Valoració a la BGG: 6,3, ocupa la posició 3.641 a la llista general.

3) Partida a Nemésis. Segona vegada que un personatge humà pot escapar, en aquest cas, el Sergio ens explica la seva fórmula de la victòria: “Empiezo fatal, en segunda ronda con 2 heridas graves y 2 leves…si me parto una uña muero… pero poco a poco me recupero a base de cirujia, y acabo escapando en la última cápsula”.

4 de cada 5 jugadors moren davant els aliens

4) Partida a Art de la Guerra. Els jugadors preparant la lliga que s’inicia al setembre-octubre.

5) Partides a Vampire: The Eternal Struggle

6) Partida a Spirit Island. David, soci del club ens explica: “joc cooperatiu a 4 jugadors. Bon rotllo entre els esperits que volíem recuperar l’illa de la invasió dels descobridors. Malgrat que van poder colonitzar ràpid l’illa, amb la creació de grans complexos tipus Benidorm, els esperits vam actuar rapidament alliberant zones de l’illa, cosa que ens va permetre concentrar l’enemic en la zona est de la illa. Lamentablement, el temps se’ns va tirar a sobre i al final, encara que ho portàvem bé per arribar a la destrucció total de l’invasor, la partida va quedar oberta sense tancar”. Actualment, ocupa la posició 10 a la BGG, i té una puntuació mitjana de 8,4. Excel·lent joc!