Clank! Legacy

Informació que ens fa arribar Josep Maria sobre un nou joc que es juga al club: “Roger, Edgar i el Josep Maria s’han associat amb “Acquisitions Incorporated Aventuring Company” per tal d’afrontar les aventures que els ofereix el joc de taula Clank Legacy.
Un joc que consta de 10 aventures on cada un d’ells s’hi haurà d’enfrontar als altres per veure qui és capaç d’acumular més tresors; tenint en compte que al final de la jornada hauran de sumar les seves puntuacions, per tal que sigui la més alta possible i aconseguir beneficis per anar superant el reptes que trobaran.

A cada partida, mitjançant el sistema Legacy, aniran modificant el mapa i cartes per fer cada cop més difícil i més entretingut aconseguir els objectius personals i així millorar els seus personatges.
En aquesta primera aventura, els 3 personatges van ser sorpresos per la ferocitat del drac que domina aquelles terres i no van aconseguir arribar a la seu de l’empresa amb els seus tresors.
L’Èdgar va ser massa lent i no va ser a temps de sortir a la zona perillosa i no va poder puntuar en aquesta partida. Roger, mogut per l’avarícia d’aconseguir el favor del senyor de DESTRINOTH, no va aconseguir arribar a la zona segura i va perdre el coneixement en l’últim atac del drac. Josep Maria, malgrat no arribar a la sortida del mapa, va poder ser rescatat i així va aconseguir puntuar amb els tresors que havia pogut acumular.
Una partida molt entretinguda i que farà que en les pròximes els intrèpids aventurers vagin més per feina i així assegurar-se aconseguir un bon botí.”