Fórmula D! Primers entrenaments

Josep Maria, un dels promotors de jocs de taula del club ens explica: “En les últimes setmanes s’han fet els primers entrenaments al joc “Fórmula D”, un joc de carreres de cotxes on cada jugador ha de gestionar el seu cotxe, cuidant els neumàtics, vigilant no malmetre frens, canvi, motor, carrosseria i suspensió durant 2 voltes al circuit.

Els cotxes aniran avançant mitjançat la tirada de daus. Cada dau equival a una marxa i com més alta sigui la marxa, el dau té més cares amb números més alt. Però compte, no es tracta d’anar amb la marxa més alta! Per passar cada corba tens un mínim de parades obligatòries i si et sobrepasses, tens penalitzacions que faran que vagis malmetent el cotxe fins i tot arribant a quedar fora de la cursa.

Imatge del primer entrenament!

En la primera cursa, l’Èdgar va conduir el seu bòlid de manera magistral, aprofitant al màxim les seves tirades de daus, acabant en 1a posició amb una tirada de diferència. La lluita ha estat entre l’Alfons i el Josep Ma que fins a l’última tirada no s’ha sabut qui quedava segon, que ha estat l’Alfons. Va completar el pòdium el Josep Ma, quedant última la Katia.

Està previst que en un futur es pugui fer un campionat al club, on 10 jugadors poden competir per escuderies per veure qui s’emporta el títol de pilots i per equips d’escuderia.

Quan es tingui més informació us anirem informant!”