+ jocs + taules!

Seguim amb totes les novetats i noves partides de jocs de taula:

Mercè, sòcia i jugadora “ameristrash” ens comenta el primer contacte amb Arkeis: “Quatre intrèpids exploradors han viatjat al cor d’Egipte, guiats per un diari tacat de sang i la promesa de descobriments que canviaran la Història antiga per sempre. En els primers dos escenaris, després de descobrir un temple enterrat, s’hi van endinsar per a descobrir tresors, relíquies i també enfrontar-se amb enemics que no s’havien imaginat mai. Per sort, gràcies a les seves habilitats i al treball en equip van poder sortir-ne victoriosos i equipar el seu campament pensant en les següents aventures que viuran. La campanya té vuit episodis i avui n’hem jugat dos, amb resultat favorable”.

Partida a Avghost. Cris una de les jugadores sòcia comenta la partida: “Caso 5, una casa encantada, se oyen ruidos, hay apariciones, posesiones… 4 valientes investigadores y su perrita Daisy deciden llegar a la verdad, metiéndose en las fauces del lobo y arriesgando su vida, por la noche, a oscuras, solo equipados con sus linternas. Deciden ir por separado, claro. Cada uno de ellos toma una línea de investigación, recogiendo objetos por el camino, y no tardan en aparecer los primeros fenómenos paranormales y fantasmas. Poco a poco la verdad va saliendo a la luz, y nunca mejor dicho, pero más te vale ir equipado con pilas y filtros o quizá serás otra alma más atrapada en esa casa. Los valientes investigadores consiguen destapar la verdad, una verdad aterradora pero a la vez liberadora, y terminarán con ganas de seguir investigando el próximo caso”.

Com podeu veure la partida s’ha de jugar sense il·luminació a la sala!

Continuen les partides d’iniciació a One piece TCG!

Partida a ROOT, posició 29 en la llista general de BGG.

Partida a Distilled, joc valorat amb una mitjana de 8/10 a la BGG

DUNE Imperium un clàssic de les nostres taules, posició número 7 a la llista de la BGG, amb una puntuació mitjana de 8,4/10.

Partida a PANAM.

Partida a “El señor de los anillos. Viajes por la tierra media”. Un joc amb diferents grups de joc al club que segueixen la campanya. Valorat amb una puntuació mitjana de 7,9/10 a la BGG.