Marató de jocs en cap de setmana

Qui vol anar a la platja si pot passar un fantàstic dia al voltant d’una bona taula amb jocs? Al club ho tenim clar!

Iniciem imatges amb el joc “The Witcher old World” acabat de sortir del kickstarter! Sensacions? Això diuen els socis que ho han jugat:

  • Alex: ¿Y que tipo de juego es en cuanto a mecánicas o alguno al que se le parezca? Por la foto parece de darse palos o dominio de territorios.
  • Sergio R: “La verdad, no conozco ninguno que tenga mecánicas similares a este, técnicamente es deck building, tu combate y vida se basa en las cartas que vayas adquiriendo , es one vs all (hay una expansión que lo convierte en cooperativo), tiene elementos narrativos también. Es de darse de palos entre los brujos y brujo vs monstruo. No hay nada de dominio de territorio”.
  • Sergio M: “Tiene un rollo Tainted Grail a la hora de combar cartas jugadas. Da pie a poder combar con la última jugada”.

Entrem en dissabte amb partides al matí, tarda i nit! Un matí amb dos taules jugant a “Conflict of heroes” de NAC Wargames i primera demo de “Advanced Squad Leader” (ASL) un clàssic dels wargames tàctics.

Partida a 4 jugadors, 5 rondes… no vam passar de la 1a ronda! Conclusió: Necessitem dos dies per aquest escenari.
Veterans del club!
Els cartonets i qualitat dels components no semblen estar a l’altura d’aquest clàssic!

A la tarda i nit es continua amb ameritrash i euros lleugers:

Espectacular partida a Insondable
Qualitat de les minis pintades!
Robinson Crusoe de EDGE. Producte esgotat i en reimpressió, amb una nota de 7,8 i ocupa una bona posició 84 al rànquing general.
Partida a Ierusalem, joc nou que es veu molt pel club!
Últimes hores de la nit amb partida a ROOT i Wingspan.