Masmorres, dracs i saquejos!

Un dels clàssics temes al club i al sector de la fantasia és la típica companyia formada per diferents personatges i que junts s’endinsen en èpiques aventures al llarg d’una campanya. Us deixem imatges de diferents grups de joc al club amb aquesta temàtica:

Massive Darkness 2. Capses i capses amb multitud de minis de plàstic, un mòn èpic i fosc. Sergi un dels jugadors ens explica la segona missió que han fet:

“Després d’haver intentat anar a l’infern i haver-nos perdut pel camí a la partida anterior, comencem l’escenari de “The passage”, primera vegada que hi ha un NPC al qual hem de protegir. La partida comença molt bé fins que el “ranger” falla el seu atac, es fa mal a si mateix i els monstres posen fi a la seva vida, perdent així un token de resurrecció. Per sort aconseguim netejar les sales restants d’enemics amb prou temps de marge per així poder escapar amb l’NPC i aquesta vegada sí, arribem a l’infern!”.

Campanya de Dungeons & Dragons Ravenloft

Pau, màster de la partida ens explica que han iniciat la segona temporada: “Els personatges s’han perdut en un semiplà on són perseguits pel seu arxienemic Ludovic. Aquest ha reunit un exèrcit guiat per tres poderosos assassins als quals hauran de fer front”.

Gloomhaven: Fauces del León

Nou grup de joc per fer la campanya de Gloomhaven. Més senzill, més econòmic, més ràpid que el Gloomhaven original. Podrà superar a l’original? Ramón, jugador dels dos jocs, ens anirà informant de quina és la millor opció!

Mansiones de la Locura

Un clàssic de les taules, en la seva segona edició. Cooperatiu, misteri, por, ambientat en l’obra de H. P. Lovecraft. Amb el suport d’una bona TV es genera el clima perfecte a la sala.