Memoir’44: Final de la Campanya Nord d’Àfrica

“Es todo muy sencillo: si marcas uno más que tu oponente, ganas”
J. Cruyff

Bernat, organitzador de la campanya ens comenta com va anar:

Ahir dissabte vam jugar la segona i última partida de la minicampanya del Nord d’Àfrica de Memoir’44 en format Overlord (4 vs 4 jugadors). La primera batalla va ser La captura de Tobruk (Batalla de Gazala), del 20 de juny de 1942, que va acabar amb una àmplia victòria de l’Eix per 11 a 15 medalles.

Per la tornada d’avui hem fet l’escenari de l’Operació Lightfoot (2a Batalla d’El Alamein), de 23-28 d’octubre de 1942. Aquest històric enfrontament de Rommel vs Montgomery ha acabat amb una ajustada victòria dels Aliats per 15 a 14 medalles.

Els jugadors de l’Eix han acabat guanyant la minicampanya per un total de 26 a 29 medalles. Les sensacions que dóna el Memoir’44 en aquest format son molt bones i ja estem pensant en una propera campanya, ambientada en l’altre punt d’inflexió de la WW2: el Setge de Stalingrad.

Un parell dels jugadors de la campanya ens donen la seva opinió:

“Joc divertit i equilibrat, fàcil d’entrar si hi ha un expert entre els jugadors. L’emoció de qui guanyaria la campanya ha durat fins al final de la batalla, de fet l’escenari l’han guanyat els aliats per una medalla. Esperant la propera campanya”. Josep Maria dixit.

Pel Xavi “El joc és molt party game… però deixeu-me que digui que els jugadors també heu provocat que hagi estat una experiència agradable i divertida!”.