Nemo Wars en solitari

“Allí donde los otros han fracasado yo no fracasare. Nunca he llevado mi Nautilus tan lejos por los mares australes, pero, se lo repito, ira aún más lejos”

Josep Maria, soci del club i un dels nostres especialistes en jocs solitaris ens resenya un dels últims jocs que ha provat:

“Nemo Wars és un joc pensat per jugar en solitari, és un joc molt narratiu en què acompanyes al Capità Nemo en el seu viatge de 200.000 llegues de Viatge Submarí. En aquest viatge et trobaràs vaixells que aniràs enfonsant, tant et pots trobar vaixells de guerra com que transportin esclaus; podràs buscar tresors, provocar revoltes, viure aventures amb la companyia dels personatges de la novel·la de Julio Verne, i així anant guanyant punts. Tot amb un sistema de tirada de daus que podràs modificar “apostant” recursos de Nemo, Tripulació o casc de la Nau. Pots optar per 4 perfils que et faran que els teus objectius siguin diferents, que són Exploració, Ciència, Guerra o Anticapitalisme, fent que cada partida sigui diferent.Un joc molt recomanable i amb una qualitat de components molt bona.”