Novetats i clàssics en jocs de taula!

Anem agafant el ritme amb la tornada de vacances al club. Aquí una mostra del que hem jugat en dues setmanes:

Unboxing i primeres partides a “Resident Evil”, acabat d’arribar d’un Kikstarter! Més complex que un zombicide, has de gestionar els teus escassos recursos de munició, salut… mentre aconsegueixes els objectius de la campanya.

Edu ens comenta el primer contacte amb aquest nou “The Hunt”, un card driven: “En la primera contienda naval, lo que debería haber sido una dura lucha en las aguas abiertas del Atlántico Sur acabó en una inesperada batalla cerca de la mismísima costa inglesa. Menudo desenlace. Batalla directa entre la Fuerza H y el Graf Spee. La Royal Navy aún no sabe de dónde le cayeron los pepinazos.”

Partida a “Great Western Trail”, 2a edició de Masqueoca. Gestió de recursos i personal en la gran ruta cap a l’Oest americà.

Partida a “Tiletum” que comenta David: “Malgrat que només vam ser dos, vam voler probar aquest joc que ens situa a l’edat mitjana, per ser una de les famílies més influents d’Europa a través de la construcció de catedrals i el comerç a les fires més importants de les grans ciutats. Joc de la nostra ludoteca que funciona tant bé a dues persones com a 3 o 4. Ens vam divertir molt!”.

Partida a “1066. La batalla de Hastings”. Joc de cartes de l’exitós sistema de batalles històriques publicat per Draco ideal.

Continua el procés d’aprenentatge de “ASL: Advanced Squad Leader”.

Partida a Concordia, joc de Másqueoca que porta editades ja 7 edicions. Un joc d’economia i estratègia a l’època romana.

Partida introductoria a dos nous jugadors a “Mansiones de la locura”.

Continuem amb les partides èpiques a “Conflict of heroes”, senzill i espectacular wargame. En aquesta ocasió els russos intenten recuperar un terreny perdut ocupat pels alemanys al riu Bug.

Partida a Anno 1800.

– Partida a Terraforming Mars amb l’expansió Colonies.

I finalment deixem imatges de les últimes adquisicions pel club a partir de compres, derrames i donacions! La Ludoteca creix!