Tornem!

Tornem, tot i que no hem marxat ja que les taules a l’agost han estat actives. Us deixem una mostra del grup de jocs de taula:

  1. Partida a Arkham Horror:

Sergio ens comenta com va anar la partida a 6 jugadors: “Comencem una partida amb l’escenari de “Festín para Umordhoth”. Tot comença molt bé fins que de sobte, degut a reaccions en cadena d’esdeveniments de perdició, fa que en una mateixa ronda posem 4 tokens de perdició a la fitxa d’escenari, i a partir d’aquí comença a ser una cursa contrarellotge, hem d’acabar abans que la perdició ens faci perdre i abans que les nostres famílies ens reclamin per sopar. Finalment, abandonem la partida perquè tot i haver començat a les 4.30 a preparar, a les 9 encara no havíem acabat!”.

2. Partida a Brass:

David un dels socis jugadors: “De nou ens traslladem a l’època de les Revolucions Industrials a 4 jugadors. Una partida molt igualada durant l’era dels canals on tots hem establert les nostres posicions a l’Anglaterra de finals del segle XVIII. Però una inversió mai vista del jugador groc ha fet que establís un monopoli ferrovial a l’era ferroviària i ha deixat enrere clarament la resta de jugadors. Ni el vermell, malgrat les seves dues drassanes de nivell 2, ni el lila ni el gris han pogut seguir les petjades deixades pel gran empresari groc de l’Anglaterra industrial”.

3. On Mars, primer contacte:

“L’ONU ens encomana la missió de fer la primera colònia espaial, ja que la Terra viu una contínua onada de calor que ha deixat els casquets polars com una platja tropical. La partida es desenvolupa com un continu trencaclosques que esprem les neurones dels jugadors més experimentats. Aquests, de seguida habiliten mòduls per aconseguir recursos i cristalls, establint una sana competència. Tan sana que arriben al final de la partida amb un empat que es decanta cap al jugador que té més cristalls, molt a prop del tercer jugador. El quart encara està intentant aterrar des de la lluna on havia aterrat per error”. Explicació del David a la primera partida realitzada.

4. Partida a Marco Polo:

Comentaris a la partida (David): “A les ordres del Khan, quatre intrèpids comerciants busquen el seu domini sobre la ruta de la seda. El viatge crea una competència sense pietat, fent que el jugador vermell acaparés la majoria de contractes, el blau arribés a incomptables ciutats i les jugadores groga i verda encapçalessin la partida. Només dos fastigosos punts van exalçar la jugadora groga com a guanyadora de la partida sobre la verda”.

5. Nova partida a Nemesis:

Un nou fracàs de tota l’expedició de la nau. Tots morts, cap jugador guanyador, i la reina Alien que riu per sobre dels nostres cossos.