1a Lliga de Bolt Action – Escenari 2

Imatges de la segona ronda de la Lliga, on es pot apreciar l’escenografia del desert que es va realitzar fa anys al Club Torre de Daus.

Josep ens explica la missió del segon escenari: “La missió consisteix a dividir la taula en 4 quadrants. El jugador que guanya d’una tirada de daus tria un quadrant on vol desplegar les seves tropes i l’altre jugador les desplega al quadrant oposat. Les tropes s’han de desplegar sempre a més de 12” del centre i es podrà deixar la meitat de les tropes en reserva perquè entrin en els torns següents pels marges de la taula on hagi desplegat.
Hi ha un bombardeig inicial que pateixen ambdós bàndols i s’inicia la partida que durarà 6 torns, més un setè d’aleatori.
Els punts de victòria són: 1 punt per unitat destruïda de l’enemic, 1 punt per quadrant neutral ocupat i 3 punts per quadrant enemic ocupat. Si un jugador obté 2 o més punts de diferència respecte al contrincant es considerarà una victòria i, en cas contrari, empat
.

El terreny del segon escenari és bastant obert només té tres àrees de palmerars i una zona edificada, però està ple de desnivells un gran turó central i un gran wadi (lliteres de rius secs) que l’envolta que actua com a terreny difícil i deprimit a efectes de joc”.

Imatges de les partides:

  • Alemanys (Miquelay) vs Britànics (Albert). Victòria pels alemanys.
  • Soviètics (Joaquin) vs Nacionals (Ignacio). Empat final.