Joc de cartes One piece!

Dos socis han provat el nou joc de One piece i ens expliquen com ha anat:

Carles: “Partida del nou Joc de cartes de “One Piece” TCG, un joc de cartes col·leccionable semblant a Magic on dos jugadors s’enfronten per derrotar al líder de la baralla enemiga. La mecànica del joc és més moderna que Màgic i més àgil, les partides són ràpides i les baralles molt temàtiques amb els personatges de l’anime. En aquest moment a Europa ha arribat la primera edició que ha sigut un èxit, les caixes de sobres estan esgotades a moltes botigues, però les baralles inicials encara es poden trobar en algunes botigues”.

A la partida de la imatge s’enfrontava la baralla inicial del crocodile (temàtica shichibukais) amb la baralla inicial del kid (temàtica supernoves).

Opinions dels jugadors:

Carles: “A mi em va agradar molt, ja que les cartes es poden comprar a bon preu, no és tant car com Magic. El sistema de joc és molt àgil, sempre pots fer alguna jugada, i les mecàniques de les cartes representen molt bé les habilitats dels personatges de l’anime”.

Amate: “Juego rápido y dinámico. Al poder usar el maná para bufar las cartas en mesa y usar las cartas de bajo coste en mano para jugarlas en primeros turnos, o usarla más tarde para poder bufar a las cartas en mesa hace que todos los turnos siempre tengas respuesta ante el rival”.