Tres grups actius de rol!

Actualment, hi ha actives tres partides de rol al Club Torre de Daus:

  • Vampire: The Masquerade
  • Campanya de Pulp Cthulhu
  • Campanya de la Caixa d’Inici de Dungeons & Dragons

El master de cada grup ens explica com va cada partida:

Vampire: The Masquerade

Pau, master veterà de Vampire: “S’estrena partida de Vampir: la Mascarada. Els jugadors s’han submergit sobtadament en les intrigues de la societat vampírica d’un Sabadell gòtic i distòpic. Les seves investigacions els porten directament a una trampa amb conseqüències desconegudes”.

És un grup format per socis amb poca experiència prèvia en rol, de moment encantats dels primers contactes.

Campanya de Pulp Cthulhu

Òscar, apassionat de Cthulhu ens comenta per on va la partida: “Un grup d’intrèpids jugadors estem immersos en una campanya de Pulp Cthulhu anomenada La serp de dos caps que, de moment ha portat a l’equip de jugadors per la selva de Bolívia en mig de la guerra del Chaco, Nova York i, ara estan enmig d’una pandèmia del que semblava una Hepatitis a Borneo tot col·laborant com a voluntaris de Caduceus, una organització humanitària que sembla que també s’encarrega de protegir el món de perills que la majoria del món desconeix. En ser una aventura de Pulp Cthulhu hi ha molta acció, sovint extrema, per exemple en un dels viatges, els personatges femenins que duien el Bernat i el Roger van haver d’aterrar un avió del qual van desaparèixer els pilots mentre a la zona de passatgers, la resta de companys, com el personatge del Carlos, van acabar en un bany de sang mentre combatien un grup d’àngels descarnats. La investigació cobra un segon terme, però també és important, ja que sovint han de recuperar artefactes estranys o tractar amb gent que té greus problemes mentals i la inestimable ajuda de l’Alfons, certificant morts i determinant el grau de follia amb termes llatins és destacable”.

Campanya de la Caixa d’Inici de Dungeons & Dragons

Bernat, un altre master veterà, ens comenta com porten la campanya, un dels grups més “estables” del club: “El 27 de març de 2020, coincidint amb la pandèmia, vam començar a jugar per la plataforma virtual Roll20 la campanya de la Caixa d’Inici de D&D, ambientada al poble de Phandalin. Després de 29 sessions 100% en línia, hem acabat la trama principal, però seguim amb ganes de continuar la història jugant la nova campanya del Kit Essencial, ambientada a la mateixa zona de Forgotten Realms”.