2n Torneig de Legión al Club

Article dedicat a J. Amate.

3 taules, 6 jugadors

Sis participants ens hem trobat aquest dissabte per fer el 2n Torneig a 500 punts amb les noves regles d’escaramusses, que en només 5 fulles et donen tota la informació, missions, condicions… per jugar al torneig. Aquest format a menys punts evidentment no omple tant com una partida a 800 punts però obre un altre format vàlid per gaudir de Legión.

El resultat és positiu, ja que jugar a menys punts i minis permet fer 3 rondes amb un matí i acabar el torneig, similar a tornejos de X-Wing o Imperial Assault.

J. Amate que ha jugat amb droides ens dona la seva opinió del torneig: “Juego ideal para hacer torneos por su rapidez y fluidez. Sobre mi ejército droide, se nota mucho la falta de arsenal respecto a las dos primeras facciones pero aun y así los droides pueden resultar perfectamente competitivos”.

Grievous s’enfronta al BARC
Roger Roger!

Victòria final per al Xavi, i 2a posició per al Josep Maria, jugadors que no acostumen a acabar en primeres posicions en tornejos. Destacar la partida del Josep Maria on ha eliminat un AT-ST amb una “supertirada” de daus blancs amb múltiples impactes crítics. Per la seva part el Xavi destaca a Luke com a comandant: “fins ara havia jugat només amb Leia però avui he descobert a Luke, que ha sigut decisiu cada partida que ha jugat”.

Resultats finals del torneig
Moment de glòria Rebel! AT-ST eliminat!
Bàndol imperial amb cinc unitats
Obi-Wan envoltat de Wookies i Luke. Final tràgic per a Obi!
l’AT-ST es mira el Luke

Ens tornem a trobar d’ací a poc temps als camps de Legión!
Lliga i nous tornejos a la vista. Els més de 12 socis que juguen al joc així ho demanen!

🙂 🙂 🙂 🙂 🙂