Legión: Espectacle visual!

Cada cop les minis de Legión al club es mostren més espectaculars amb els exèrcits pintats. Us deixem imatges de les 3 últimes partides fetes al club aquesta setmana.

Partida entre Amate (droides) i Albert (Clones). Victòria Droide per a Amate, segons explica: “Era una partida de controlar 3 objetivos, uno en el centro y cada jugador colocaba uno. Había tocado la condición que solo nos quitábamos aplomo si estábamos cerca de un elemento de cobertura. Albert lo primero que hizo fue quitarse de encima los droidekas mios y su speeder hizo un buen papel en ello. Albert avanzó con Obi Wan y yo concentré fuego sobre él mientras avanzaba lentamente con Greyvous para darle caza. Albert me dejó muy tocadas dos unidades de B1 pero la partida se decantó hacia mi cuando Albert hizo la peor tirada de salvación con dados rojos de la historia y le calleron 4 soldados clon de un plumazo”.

Primera ronda de joc

Us deixem també imatges de les altres dues partides:

Partida entre Xavi p (Rebels) i Carlos (Imperi). Victòria per punts destruïts per a Carlos, tot i que es va donar un empat a punts en els objectius. Partida molt igualada i que no es va decidir fins al final, ja que el control de l’objectiu del centre de la partida no estava clar. Finalment va haver-hi un empat en el control d’aquesta posició i Carlos va guanyar per punts destruïts.

Posició inicial de la partida.
Base 1! Tenim un problema!
Els wookies van jugar un paper secundari
Lluita pel control de l’objectiu entre wookies, deathtroopers, taun taun i stoormtropers

Partida entre Pau i Alonso amb els nous exèrcits de Droides i Clons. Segons explica Pau amb un empat a punts per objectius però la partida va ser per a l’Alonso en punts destruïts.

Doku animant als droides!
Clons de l’Alonso