A l’abril, un munt de partides

No ens atrevim a pronosticar que en seran mil, però si seguim a aquest ritme, poder sí que hi arribarem!

El cap de setmana va començar amb tot d’investigadors seguint la pista de C’thulu amb diferents partides alhora mentres d’altres jugadors que saben que no hi ha possibilitat de victòria contra l’horror primigeni feien passar el temps fent curses de camells o jugant al Clank.

En David ens va fer un resum i ens va passar algunes fotos

“Carreres de camells i apostes. Serem prou previsors per poder apostar pel camell guanyador? I si no, ens atrevim a apostar pel perdedor? Per fer-ho, podem animar o xiular els participants, tot per alterar la carrera. I intentar que els camells embogits no et facin una mala passada!! Hem fet uns riures mentres els camells corrien.

Per la part del plàstic, també hi ha hagut partides de Flames of War v4 en les que es van enfrontar el Raúl contra el Jordi per un cantó i per l’altre, l’Enric i el Jordi (un altre Jordi, no el mateix d’abans) i el Carles i el Joan han jugat una partida de la lliga del Senyor dels Anells

També cal destacar l’arribada d’un joc nou a les taules del club, Star Wars Unlimited, un joc de cartes del qual en Marc va fer una demostració.

Però no tot son cartes, daus, miniatures i cartonets! Al club també tenim grups de rol, i aquesta setmana l’Alfons ens ha passat una descripció de com va la seva campanya de Ciberpunk i un enllaç per a poder seguir -la amb deteniment.

La campanya del joc de rol Cyberpunk 2.0.2.0. ha quallat i té continuació. En aquesta ocasió, els nostres punks s’han aventurat a rescatar una pobre dona de mitjana edat que una banda de doppers –gent que ven i consumeix drogues– havia segrestat per tal de coaccionar un parell de membres d’una banda de guardians –gent armada que patrulla un barri per evitar els crims–. El resultat final ha sigut el rescat de la segrestada, tanmateix, els doppers van oferir una forta resistència, inclús altre gent del barri s’hi va afegir. Després d’un tiroteig amb una dotzena llarga de morts, van fugir cap a un lloc segur.
Si voleu seguir la crònica de la campanya la trobareu a https://bit.ly/Cronica2020

A seguir amb aquest bon ritme!