Benvinguda a l’estiu

Tot i que el club farà el sopar d’estiu la setmana que ve ja s’ha donat la benvinguda a l’estiu de manera oficiosa treient els ventiladors del magatzem per ajudar als membres a suportar la calor.

Les partides d’Arkham no s’aturen, i és un joc que ha agafat al club amb força. Aquí una de les dues que es va jugar el divendres!

I just a la taula del costat, hi havia una altra partida, la de Dice Forge. El Carles ens fa arribar la següent noticia: “El passat divendres 21, tres socis van jugar a Dice Forge, un curiós joc, una curiosa barreja entre Eurogame y joc d’atzar, perquè com el seu propi nom diu, els daus són els pilars del joc.

A Dice Forge, aconseguim recursos llançant els daus. Amb els recursos que s’aconsegueixen, es poden comprar cartes que donen habilitats o noves cares pels daus.

Aquesta és la part més original, ja que permet als jugadors, crear els seus propis daus personalitzats, donant més possibilitats de aconseguir més recursos.

La experiència va ser bastant gratificant, optant Dice Forge a ser possible futura compra per ampliar la ludoteca del club.

La partida va estar seguida d’una demo de Star Wars Destiny. I és que al club es juga a tota mena de jocs, mentre siguin divertits.”
Aquí els tenim tot concentrats!

I a part dels jocs de taula, al club també es juga a jocs de miniatures com per exemple Warhammer Fantasy: The Old World, on es van esbatussar les hordes de Khemri contra els nans i van sortir perdent els taps de bassa.

També tenim jugadors de Wargames de cartonets, i ens fan arribar aquestes fotos, que després de molt desxifrar hem descobert que son de l’Holanda 44, que simula la operació Market Garden i on podem veure les operacions dels paracaigudistes intentant agafar Arnhem, Groningen i Nemiga i els regiments britànics sortint intentant trencar les defenses alemanes per enllaçar amb ells.

També tenim la ressenya que el nostre company Roger va fer del In The Heart of Darkness. No la deixeu de llegir aquí: https://latorrededaus.cat/bg/in-the-hearth-of-darkness/