Cap de setmana lúdic!

Arranquem el cap de setmana amb dues partides el divendres amb jocs senzills no euros però molt espectaculars de components:

  • Kemet, un joc que ja té 10 anys, tot i que es va jugar a l’edició Kickstarter del 2021, amb una puntuació mitjana de 8,1 a la BGG i que ocupa la posició 128 a la llista general.
Moltes minis i moltes lluites pels territoris a Kemet!
  • Nemesis, un joc del 2018, és ja un clàssic dels divendres a la tarda. Aquesta vegada i per primera vegada van guanyar 3 personatges la partida al tenir objectius similars. Nemesis s’ha posicionat ja el número 19 a la llista general de la BGG.
Els 5 personatges es desperten a les càpsules situades al centre de la nau… i a explorar i córrer!
Moments finals de la partida

Dissabte matí s’inicia amb noves taules:

  • Mechs vs Minions. Una edició espectacular amb minis del 2016.
  • Pax Renaissance. Edició col·leccionista. De l’editorial “Mas que Oca”. Els jugadors representen a banquers del renaixement amb la finalitat de promoure repúbliques/monarquies o finançar guerres mentre promouen el comerç i la promoció de noves rutes. Segons comenten els jugadors, és un joc difícil de dominar i que genera molt debat.
Protagonistes i minis brutals!
Inicis de la partida a Pax Renaissance

I ja per finalitzar, aquest diumenge matí ens fan arribar imatges de Praga Caput Regni, un euro del 2020:

David, un dels jugadors ens explica com ha anat: “Després de molt de temps, tornem a la Praga medieval. L’“Èdgar ha agafat la iniciativa amb la seva recol·lecció de punts de totes les parts de la ciutat mentre Jessi i David han iniciat un duel fratricida per l’ocupació d’una plaça. Però al final Èdgar s’ha donat un cop de cap contra el mur deixant de guanyar un bon grapat de punts que ha fet que les distàncies contra els seus perseguidors es reduïssin. Finalment: Èdgar 127/David 117/Jessi 101.”