Jugant a Heroquest per Vassal

Com explica Bernat “Heroquest és un joc de 1989 de MB amb miniatures de GW. Per l’època va ser la bomba. Està clar que es buscava més la senzillesa i la diversió. Eren altres temps, i els que el vam jugar en aquella època li tenim un afecte molt especial. Per molta gent va ser la porta introductòria als jocs de rol o de miniatures”. Avui dia encara a la BGG continua en una respectable posició general 576 amb una puntuació mitjana de 7,1.

Davant d’això, que és un joc senzill però divertit, i d’un confinament que s’allarga i no ens deixa compatir taules amb amics i socis, un equip format per Josep Maria (Nan), Xavi P (Elf), Mag (Roger) i Bàrbar (Antic) es constitueixen en banda i s’endinsen en les masmorres virtuals on s’oculten perills, trampes i enemics implacables (Goblins, orcs, Gàrgoles…) controlats pel Bernat.

Ahir nit vam jugar la 2a de les missions que diu així:

El rescate de Sir Ragnar
Sir Ragnar, uno de los caballeros más poderosos del Emperador, ha sido secuestrado. Es el prisionero de Lord Orc llamado Ullag. Tu misión es la de encontrar a Sir Raganar y llevarle a un sitio seguro. El Príncipe Magnus pagará 200 monedas de oro al personaje que rescate a Sir Ragnar. La recompensa se puede compartir entre varios aventureros, pero no hay recompensa ninguna si matan a Sir Ragnar al intentar escapar.

Aspecte de la partida: Personatges, taulell, daus i veus/ video per Discord
Alguns dels encanteris que tenen els personatges
Enèmics que podem trobar. Chaos Warrior una imatge clàssica de GW
Millores que es poden adquirir amb l’or de les missions