Tres noves partides comentades!

Us deixem amb tres partides jugades i comentades pels jugadors/es:

Partida a Las mansiones de la locura:

Mercè una de les jugadores ens comenta la tràgica partida: “Los investigadores acudieron a la Mansión de la familia Bechman, alertados por Grace Bechman de que algo monstruoso estaba dando caza a su familia. Los investigadores no tardaron en toparse con el monstruo y bien pronto fueron sucumbiendo uno a uno a la locura, algunos incluso empezando a prender fuego a la casa. Descubrieron como terminar con esa abominación de otra dimensión, pero ya fue demasiado tarde. El monstruo se había cobrado la vida de todos los Bechman. La misión fracasó estrepitosamente”.

Partida a La Stanza:

David ens explica la partida: “Estrenem joc on ens posem les robes de Nobles venecians del segle XIV. Juguem per ser el noble més influent, patrocinant aventures colonials, escrivint llibres, aconseguint poder amb el clergat i els polítics venecians i fent de mecenes de nombrosos artistes. Partida inicial on David va apostar per l’art i la religió, Cris pel patrocini de descobriments del nou món i Jessi per la literatura. Finalment, les majories en art i les bonificacions extres van donar la victòria al David”.

Partida a Imperial Struggle:

“És un joc per a dos jugadors ambientat en l’época colonial del segle XVIII on francesos i britànics lluiten pel control de les colònies, mitjançant influència militar, comercial i política. Es juga un total de 6 rondes de pau que s’alternen amb 4 rondes de guerra. Des d’un inici el joc et manté enganxat buscant la forma de puntuar a cada final de ronda i a cada guerra. Està molt equilibrat però manté una certa asimetria marcada per les accions de les cartes d’esveniment i les cartes de cada país, per tal de ser fidel als fets històrics. La partida ha sigut llarga, però ens ha passat el temps volant donada la intensitat! Tenim ganes de tornar a jugar i podem dir que és un bon candidat per la ludoteca del club”. Comentat per l’Edgar.