Mutant Chronicles al grup de rol

Ben aviat el grup de rol del Club inicia partida de Mutant Chronicles. Què és Mutant Chronicles? Doncs el company Alfons ens fa un breu resum del món que ens espera:

La humanitat ha colonitzat el Sistema Solar abandonant la contaminada Terra, però amb aquesta expansió va despertar un mal que va afectar a tots els components electrònics i la tecnologia que havia estat aliada i serventa dels humans es va convertir en la seva enemiga i fou prohibida. A més, forces de l’obscuritat van aparèixer per declarar la guerra a tothom, però un home s’alça amb el poder de la Llum, aglutinar la humanitat sota el seu missatge i reunir els millors guerrers per triomfar sobre la Foscor.
Han passat mil anys, i la humanitat ha oblidat. Han tornat les tecnologies prohibides i les guerres entre les megacorporacions, i el mal ha tornat a despertar. És un món de traïcions subtils i guerres obertes governat per titàniques megacorporacions i una germandat que predica la fi de l’era humana, mentre la Foscor sobre pas a tots els nivells de la societat.

Per a més informació:
www.mutantchronicles.es/aventureros-rol-mutant-chronicles/