Batalla entre Flotes: Star Wars Armada!

Matí de diumenge provant un joc que ja té anys però que costa que es vegi per les dificultats que hi ha per fer tornejos a causa de la durada de les partides.

Dos jugadors novells ens hem enfrontat aquest matí. Llista rebel i imperial a 400 punts cadascuna. Quatre hores i mitja i només hem fet 3 rondes! Resultat final: Empat tècnic sense un guanyador clar, però el millor és que el joc et deixa un gran sabor de boca i en demanes més…

Els jugadors opinen:

Josep Maria: “Un bon joc amb molta varietat d’estratègia i que simula molt bé la diferència entre una nau i l’altra quant a capacitats i potència de foc, on els esquadrons, encara que petits, poden fer molt mal, tal com es veu a les pel·lícules d’Star Wars.”

Xavi: “Si quereis probarlo no sé si recomendaros que llevéis un babero recogebabas o un chaleco negro para dar la nota en plan Sr Almirante de la Flota… El juego es tremendo, desbordante, amplio, nada complejo en comparación a FOW (Flames of War) pero a la vez es un juegazo en mayúsculas.

X-Wing e Imperial Assault, buenos juegos de FFG son eso, escaramuzillas en entorno Star Wars que ganan jugándolos en torneos.

En cambio con Armada sientes que puedes cambiar los destinos de la galaxia??. Su principal pega, el tiempo que se tarda en cada partida pero que a la vez es el tiempo que se requiere para que tenga profundidad. Es decir, voy a jugarlo más.”

Desplegament inicial